заказ на сайте ARTSANA
 
Cum sa faci comanda online. A face cumparaturi de pe ARTSANA e foarte simplu!

 

 Зарегистрируйтесь на сайте, либо войдите в личный «Кабинет», если раньше уже регистрировались.

1. Inregistreaza-te pe site sau logheaza-te daca ai deja cont.

 
2. Adaugati produsele selectate in cos, facind clic pe butonul «In cos».

Положите выбранные товары в корзину, нажав кнопку «В корзину».
 
 После завершения покупок, кликните по кнопке «Оформить заказ»:  3. Dupa ce ai adaugat toate produsele dorite in cos, pasul urmator il reprezinta finalizarea comenzii prin realizarea unui click in coltul din dreapta paginii pe butonul «Comanda».
 

a) selectati numarul dorit de bucati

 

b) alegeti modalitatea convenabila de livrare, dupa faceti click pe butonul "Continue"

укажите желаемое количество товара
 
 
 
 
выберите способ оплаты.
 
 
 

 

 c) alegeti modalitatea de plata.
 

 

 

4. Dupa finalizarea procesului de comanda, vei fi anuntat prin e-mail ca inregistrarea comenzii tale a fost facuta si vei fi contactat prin telefon de operatorii nostri – pentru a clarifica timpul si adresa de livrare.

 

 

Daca au aparut intrebari cu privinta la modalitaile de plata, livrare sau primire, sunati-ne pe numarul (022) 54-55-88 sau (067) 54-55-88. Vom fi bucurosi sa va ajutam!

 

 

Optiuni alternative de comanda.

 

 заказ по телефону ARTSANA
 

COMANDA TELEFONICA. Consultantii nostri va stau la dispozitie de luni pina vineri intre orele 09:00 şi 18:00 pentru orice intrebare referitoare la caracteristicile produselor, preferintele consumatorului si plasarea comenzii.

 заказ по email ARTSANA
 

COMANDA PRIN E-MAIL artsanacom@gmail.com. In scrisoare ai nevoie sa indici numele (codul) produselor selectate si numarul de bucati, de asemenea informatia personala – Numele, Familia si numarul de telefon. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri.

 магазины ARTSANA
 
DIRECT IN MAGAZINUL NOSTRU. Poti ridica produsele si din magazinul nostru, care este situat pe strada Petricani, 202. Pe aici trece maxi-taxi 114 (se porneste de pe str. Armeneasca).